Thursday, February 7, 2013

Ucapan Selamat Hari Jadi Dalam 45 Bahasa


Ucapan selamat hari jadi merupakan sesuatu yang sangat bermakna. Bulan ni ramai rakan-rakan yang menyambut hari lahir tak salah kalau kita bagi ucapan hari jadi pada mereka. Tiap-tiap hari ada je wish birthday dekta facebook mahupun twitter. Tapi kebanyakkannya wish yang sama je.. Happy Birthday, HBD dan sebagainya. Untuk post kali ini kami nak kongsikan ucapan Selamat Hari Lahir dalam 45 bahasa yang berlainan biar ada variasi sikit masa nak wish.. hehe takde la semua orang bagi ucapan selamat hari jadi yang sama je

Ucapan Selamat Hari Jadi

BahasaTerjemahanSebutan
Albaniangëzuar ditëlindjen
Arabعيد ميلاد سعيد
ArmenianԾնունդդ շնորհավորTsnundd shnorhavor
Azerbaijanixoşbəxt ad
BelarusianЗ Днём НараджэнняZ Dniom Naradžennia
BulgarianЧестит рожден денChestit rozhden den
Catalanfeliç aniversari
Chinese (simplified)祝你生日快乐Zhù nǐ shēngrì kuàilè
Croationsretan rođendan
Czechvšechno nejlepší k narozeninám
Danishtillykke med fødselsdagen
Estonianpalju õnne sünnipäevaks
Filipinomaligayang kaarawan
FinnishHyvää syntymäpäivää
Frenchjoyeux anniversairebon anniversaire
Galicianfeliz aniversario
Georgianბედნიერი დაბადების დღეbednieri dabadebis dghe
GermanyAlles Gute zum Geburtstag
GreekΧρόνια πολλάChrónia pollá
Hindiजन्मदिन मुबारक होJanmadina mubāraka hō
HungarianBoldog születésnapot
IcelandicTil hamingju með afmælið
IrishBreithlá sona
ItalianBuon compleanno
Japaneseお誕生日おめでとうございますO tanjō-bi omedetōgozaimasu
Korean생일 축하 해요saeng-il chugha haeyo
LatinPlurimos annos
LatvianDaudz laimes dzimšanas dienā
LithuanianSu gimtadieniu
MacedonianСреќен роденденSreḱen rodenden
persianتولدت مبارک
PortugeseFeliz aniversário
Romanianfericit ziua de nastere
RussianС Днем РожденияS Dnem Rozhdeniya
SerbianСрећан рођенданSrećan rođendan
SlovakVšetko najlepšie k narodeninám
SlovenianVse najboljše
SpanishFeliz cumpleaños
Swahili
Furaha ya kuzaliwa
SwedishGrattis på födelsedagen
Thai
สุขสันต์วันเกิด
S̄uk̄hs̄ạnt̒ wạn keid
UkranianЗ Днем НародженняZ Dnem Narodzhennya
Urduسالگرہ مبارک ہو
VietnameseChúc mừng sinh nhật
WelshPen-blwydd hapus
 
Kalau ada silap tolong komen betulkan ye icon smile Ucapan Selamat Hari Jadi dalam 45 Bahasa yang Berlainan .. Macam mana, dah pilih bahasa apa yang korang nak gunakan untuk ucapam hari jadi buat rakan-rakan korang?

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...