Berpindah ke cikguzim.blogspot.com

Friday, July 31, 2020

Berpindah ke cikguzim.blogspot.com

Assalamualaikum disebabkan blog ini terlalu lama tertidur jadi boleh layari blog aktif saya yang lain iaitu cikguzim.blogspot.com.

Berapa banyak punya blog yang aku ada pun aku dah lupa, huh! So layanlah blog ni ye, jangan lupa subscribe saya punya youtube yang ni  yang lebih kepada suka2 jek. 



Berapa channel Youtube saya ade pun saya dah lupa jugak daaa...Tak nak campur dengan Youtube channel yang lain-lain yang dah cukup ratus ribu subscribers tu . Korang subscribe yang ni juga tau.

So saya nak minta follower dan pembaca blog ni follow Blog Cikguzim dan Subscribe Youtube Channel Cikgu Zim. Keduanya lebih kepada lifestyle, pendidikan, fitness, dan info santai je.

Terima kasih ya! Anda memang pembaca yang awesome...💪💓

Selamat Hari Raya Aidiladha maaf zahir batin! 👌

No comments: