Thursday, August 16, 2012

Gadis Koma Dibakar Teman Lelaki


Gadis Koma Setelah Dibakar Teman Lelaki : Seorang gadis koma setelah melecur teruk akibat dibakar oleh teman lelaki sendiri.
Gadis Koma Setelah Dibakar Teman Lelaki
KUALA LUMPUR: “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” rintih seorang remaja perempuan berusia 16 tahun ketika menghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.
Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.
Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelaki dia dipercayai untuk bersahur.
Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.
Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.
# Kini suspek turut dicari oleh beberapa pihak, gambar suspek didapati telah disebarkan dengan meluas menerusi di face book.
# Update gambar suspek bakar kekasih dicari pihak polis.
Gadis Koma Setelah Dibakar Teman Lelaki 

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...