Friday, November 9, 2012

Sebab Kenapa Anda Tidak Perlu Memiliki PS3/XBOX360

SEBAB-SEBAB KENAPA KORANG TAK PERLU ADA PS3/X360

1 - byk game konsol diatas mahal
2 - byk game yg femes dlm konsol di atas ada dalam versi pc...game ps3/x360 yg femes mcm mgs4, resident evil, nfs dll ada dibuat dlm versi pc

3 - game pc korang boleh pinjam kwn je cd utk instal, ataupun donload je dri internet...jimat xperlu kuar duit beli game
4 - korang kne pkai tv ataupun monitor utk mainkan konsol di atas, klu main game pkai laptop yg power tu kan senang leh dbawa ke mana2...yg penting kne pandai jg n main guna cooler yg power bru lptop xpanas

5 - game ps2 pn byk yg masih hebat dan yg akan kluar pn byk lagi
6 - xberbaloi sbb klu konsol yg versi baru mesti mahal, klu nk beli kne tunggu konsol tu diupgred jd kecik n harga turun, mcm ps3 ultrasllim

7 - kesimpulannya, gamenye harga mahal lah...baik main pc ataupun ps2 je

sekadar pandangan sendiri je, rasenye ramai yg sokong pandanganku ini? hehe

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...