Thursday, July 28, 2011

Mighty Morphin Power Ranger - Mengimbau Kenangan

Sape-sape yang lahir tahun 1986 pasti akan tahu siri rancangan superhero kanak-kanak..Power Rangers. Aku salah seorang peminat rancangan tersebut.Kisahnya bermula apabila lima orang remaja dipilih untuk menjadi Power Rangers. Ada kaler merah, hitam, biru, kuning dan pink..Selepas beberapa episod, muncul power rangers hijau yang dihasilkan oleh pihak orang jahat (aku dah tak ingat nak puak-puak jahat ni)..Then hijau tu bertukar jadi putih bila dia dah jadi baik and geng dengan power rangers.

Hehehe..Masihkah korang ingat dengan pelakon-pelakon siri ini? Apa dah jadi kepada mereka sekarang ni? Still berlakon atau dah pencen? Jom kita tengok perkembangan mereka yang terkini..

1 comment:

Halawatul_Insyirah said...

wahh. adk minat jgk kot citer ni dlu :D

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...