Saturday, July 30, 2011

Laman Sosial Punca Anti Sosial

Agak-agak apa maksud entri tu? Laman sosial..tapi anti sosial. Pening? pi makan panadol kalau pening. Zaman sekarang ni, banyak betul laman sosial atau dikatakan perhubungan alam maya cth Facebook, Twitter , Blog dan lain-lain. Selain handphone, laman-laman sosial ni juga boleh jadi penghubung antara manusia. Komunikasi la tu bahasa rigkasnya. Saja cikgu bagi korang penat baca..maksud sama je hehe.


Ok. Tajuk entri cikgu ni ada kena mengena dengan handphone juga. Apa cikgu nak kaitkan tajuk entri laman sosial punca anti sosial ni. cth macam ni. Kalau kita nak update status Facebook menggunakan handphone, tiba-tiba kawan sebelah tegur..nak borak. tapi kita wat bodo je..yelah, tengah layan Facebook kan. Anti sosial la tu :)

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...