Wednesday, July 27, 2011

Timbang Berat Blog

Kalau dah tau, abaikan. Kalau belum Jom timbang kat bawah ni. Blog berat ni leceh la nak singgah, loading lama sangat. Kepada yang install banyak gadget pada blog tu macam salji turun, lagu kegemaran, widget-widget yang cun melecun tu hati-hati sebab pengunjung mudah nak klik (X) dan meninggalkan blog anda kerana semua ini akan melambatkan loading serta memakan banyak memori pada broadband. Pandai-pandai la ringankan blog korang ye sekurang-kurangnya bawah 150kb. Blog cikgu pn kadan berat juga, kene diet la pasnih. Kalau nak timbang lagi singgah blog cikgu ya..hehe

Jom , timbang berat blog masing-masing ! Ready , get set , GO !! ;p

Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)
(eg. iwebtool.com)

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...