Friday, June 8, 2012

Fakta Tersembunyi Di Sebalik Filem 3 Abdul



Fakta yang kita tak tahu di dalam filem 3 Abdul ini :- 

- Teknik grind telah bermula sejak zaman ini....
- P.ramlee merupakan seorang gitar shredder yang dasyat
- Kurt kobain tiru riff smell like teen spirit dari cerita ini...

Tak Caya? Tengok video di bawah ini...




Fakta yang kita tak tahu (TAMBAHAN)

- Cerita atau filem melayu zaman sekarang semuanya sampah-sampah belaka

- Tiada pengarah filem atau sesiapa pun yang terlibat dalam industri seni tanah air yang tahap keGENIUSan diorang sama atau menandingi P Ramlee

-P Ramlee atau mana2 penggiat seni pada zaman beliau tak perlu buat kontroversi bodoh semata2 nak glamer

- P Ramlee x perasan bagus macam artis sekarang dimana diorang terasa diri diorang terlalu famous tahap Hollywood

Sekian. Hehehe...

No comments:

Santai Azim Aris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...